Poděkování

07.01.2014 18:04

Dovolte, abychom poděkovali panu Pavlu Kühnelovi a Davidu Černému ( Dlouhý Most) za obětavost při vedení rybářského kroužku MO Hodkovice nad Mohelkou dětí do 15 let. Je to první rok, kdy začal aktivně fungovat RK v naší organizaci.  Rybářský kroužek se koná každý týden a to v objektu obecního úřadu Dlouhý Most a dle počasí na požární nádrži taktéž na Dlouhém Mostě. Pan Kühnel a David Černý pracují s dětmi ve svém volném čase a to z cela bez nároku na odměnu. Dále děti využívají požární nádrž k praktickému rybolovu v rámci výuky. Tato nádrž je také zarybňována na náklady pana Kühnela.

Naši nejmenší se učí nejen znalostem rybářského umění , jeho pravidel, ale zapojili se i do praktických činností na našem revíru "Pivovarský rybník"  a to při likvidaci náletových porostů. Děkujeme tímto i našim nejmenším členům za přispění při údržbě našeho revíru. Doufejme, že toto nadšení jim vydrží i do budoucna.

Pavle a Davide děkujeme a přejeme Vám hodně osobních úspěchů v roce 2014 a pevných nervů při práci s našimi nejmenšími členy.

 

Výbor MO Hodkovice nad Mohelkou

 

 

—————

Zpět


Kontakt

MO ČRS Hodkovice nad Mohelkou

Malá Strana 272
Hodkovice nad Mohelkou
463 42

Dokumenty

V této rubrice nejsou žádné články.